Framtidssäkra fastigheten med en anslutning till Lunets fibernät!

Just nu bjuder vi på all teknisk utrustning om du tecknar avtal innan den 28 februari.*

Kontakta oss för mer information!

Epost: forsaljning@lunet.se
Telefon: 0920- 23 61 01

* Vi bjuder på den tekniska utrustningen vid tecknade av minst ett femårigt avtal.
Upp till ett värde av 20 000 kr.

Fiber är framtiden!

För att kunna hantera dagens och framtidens tjänster behöver vi tillgång till en stabil och driftsäker uppkoppling. Många väljer att ansluta sin fastighet till fiber och fördelarna är många.

Fiber är en framtidssäker teknik med nästan obegränsad kapacitet. Eftersom fiberkabeln grävs ner i marken påverkas den inte av väder eller vind vilket innebär stor driftsäkerhet.

Om du väljer att ansluta din flerfamiljsfastighet till fibernätet gör du en framtidssäker investering i din fastighet och gör den mer attraktiv på bostadsmarknaden.

Det är vi som bygger fibernätet i Luleå.

Lunet bygger fibernätet i Luleå och vår målsättning är att skapa en framtids- och driftsäker internetinfrastruktur med höga hastigheter för kommunens alla företag och invånare.

Vi finns i Luleå för alla som bor och verkar i kommunen. Vi har stor kännedom om ditt områdes förutsättningar och vi finns nära tillhands om du har några frågor, både före och efter installationen.

Ett öppet stadsnät med valfrihet att välja tjänster.

Lunet tillhandahåller ett öppet stadsnät vilket innebär att dina hyresgäster väljer fritt bland alla tjänsteleverentörer och tjänster som finns i vårt nät för bredband, tv och telefoni.

Hur går det till?

Hur anslutningen går till beror på fastighetens förutsättningar samt vilken typ av fastighet som ska anslutas. Om du äger en fastighet med fem eller fler lägenheter behöver du som fastighetsägare bygga ett fastighetsnät för att få tillgång till stadsnätets tjänster. Om du äger en fastighet med färre än fem lägenheter behöver du inte bygga ett fastighetsnät.

Du finner mer information om detta nedan:

Kontakta oss!

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller anmäl ditt intresse så återkommer vi till dig.

E-post: forsaljning@lunet.se
Telefon: 0920 – 23 61 01